|
||
995,723 Üyemiz , 491,511 Konumuz , 3,818,500 Mesajimiz ve 1877 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Ettiği Teşekkür: 101
94 Mesajına 795 Kere Teşekkür Edildi
|
Adsense Grup Kurulacaktır - 15 kişilik bir grup olacak
Arkadaşlar 15 kişilik bir Adsense Grubu Kuruyorum. Bu 15 kişilik grup içerisinde herkes birbirlerinin reklamlarına tıklayacak.. Grubumuz 15 kişi ile sınırlıdır, nedeni ise daha güvenli ve daha kısa sürede reklamlara tıklamaktır.
Grubumuza katılmak isteyenler bana pm ile MSN adreslerini göndersinler.. gerekli işlemler msnden görüşülecektir.. |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe Kademesi:
|
sizleri bekliyoruz.. grubumuz hala açıktır.. sizde kazanmaya başlayın
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Forum Kertenkelesi
Rütbe Kademesi:
Nerden: Yeni eğitim dönemi başladığı için online sürem biraz az olcak bilginize:)
Ettiği Teşekkür: 4.841
675 Mesajına 1.384 Kere Teşekkür Edildi
|
peki nereye kadar? sizin cd rom sürücünüzün numarasını bile kayıt altına alan google sizce bu yaptığınızı yer mi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe Kademesi:
|
kardeş, googlenın ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, yıllardan beride google ile çalışıyorum. eşe dosta zaten tıklatarak belli bir kazanç sağlıyorum yıllardır. hiç bir sorun olmadı şuana kadar. çeşitli illerdeki eş dostlarıma sürekli tıklattırıyorum.
eğer sen göze batacak şeyler yaparsan elbette banlarlar.. ancak herşeyi kılıfına uygun, fazla göze batmadan, cüzi miktarlarda tıklama yaptırırsan hiçbir sorun olmaz.. adamlarda müneccim değil herhalde... ben yıllardan beri eşe dosta tıklatıp paralarımı alıyorum aylık... dediğim gibi göze batmayacaksın ve herşeyi kılıfına göre yapacaksın.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rütbe: Kıdemli Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Oct 2005
Ettiği Teşekkür: 1.938
836 Mesajına 11.040 Kere Teşekkür Edildi
|
biraz gözünüzü açın çoluk çocuk işleri bunlar bu kafayla giderseniz bir adım öteye ulaşamazsınız. Ayrıyeten türkiyenin en büyük reklam servisinde isminiz, hesap numaranız, adresiniz ve telefonlarınız kara listeye alınacak emin olun google var olduğu sürece tekrar hesap açıp ödeme alamayacaksınız. Hani ilerde aklınız başınıza gelirse diye anlatıyorum bunları
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rütbe: ßy F@|CoN [45]
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Ettiği Teşekkür: 1.106
522 Mesajına 4.917 Kere Teşekkür Edildi
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 2
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ettiği Teşekkür: 0
1 Mesajına 1 Kere Teşekkür edildi.
|
Biyolog kardeşim bizde 3 arkadaşla bu şekilde bir grup kurmayı planlıyorduk. Ama Adsense değil Adtech'ten. Adtech'te site içeriğine bakılmadan site anında onaylandığı için 250 kişilik grup düşünüyorduk. Websitesi kurmak 3 dakikalık iş. Bu şekilde günlük 30 dk ayırarak ayda 250-300 $ kazanma şansımız olacak. Lütfen benim msni ekleyin:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
|
günde 20 kişi tıklasa ayda ne kadar para gelir
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com