|
||
937,530 Üyemiz , 477,006 Konumuz , 3,691,472 Mesajimiz ve 154 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Forum Oyunları Forumumuzda Diğer üyelerle hoşça vakıt geçirmek,eglenmek isterseniz buraya buyrun :) |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 56
40 Mesajına 95 Kere Teşekkür Edildi
|
buradaki konu üstteki kişi bilgi,dert,sevinç,üzüntü,anı,hedef,beklenti.umut.. ... vb veya basında gecen bir olayı paylaşıyor ve ona destek olarakta sadece bunun altında olan kullanıcı buna ortak(buna karsılık bir sey yazıyor) oluyor.sonra aynı şekilde derdine,bilgisine,anısına ortak olan arkadaş ta aynı şekilde bir şeyini paylasıyor ve onada onun altındaki kullanıcı ona ortak oluyor bu şekilde devam ediyor
inş güzel olur kendim ile baslıyayım: kendimi bilgisayarda yeni adımlar atmaya adıyan bir kişi olarak görmek istiyorum. bu benim bir hedefim sizinde vb varsa paylaşmanızı bekliorum. alttaki uye hedefime ortak bir paylasım ile beni desteklemeni bekliyorum |
|
|
|
| ibrah_İN nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | YÖNETMEN (08-05-2008) |
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Banned
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 4.720
933 Mesajına 5.804 Kere Teşekkür Edildi
|
ben başlayayımm hackhell.com da olmaktan mutluluk duyuyorummm
|
|
|
|
| YÖNETMEN nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | ibrah_İN (08-05-2008) |
|
|
#3 |
|
Rütbe: Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 56
40 Mesajına 95 Kere Teşekkür Edildi
|
tesekkur ederim sadrazam ama yazdığımı tam anlıyamamışın galiba üstteki uyeyede bir destek ol sırayı bozmama açısından ben senin için devam ediyim inş hackhell.com ile bağlantıların daim olur.
benden devam edin:d derdim var makina müh. okuyorum ve daha 4 yılım daha var makina mühendisin olduğun zamanlarıda görürüz inş. rağbet göremedim milleti eglendirecek bir konu değil bu boşuna uğrasmısın içerik cok berbat:P kendim sorar kendim cevaplarım napalım ![]() ![]() Konu ibrah_İN tarafindan (08-05-2008 Saat 08:11 PM ) degistirilmistir.. Sebep: Hackhell Otomatik Flood Engelleyici |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com