|
||
937,534 Üyemiz , 477,007 Konumuz , 3,691,474 Mesajimiz ve 122 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Forum Oyunları Forumumuzda Diğer üyelerle hoşça vakıt geçirmek,eglenmek isterseniz buraya buyrun :) |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Nerden: N£ Ön£mi var ki N£rd£n G£ldiğimin Gör£m£yip Anlayamadığının Birinin Y£rini N£d£n M£rak £d£rsin!!!!
Ettiği Teşekkür: 923
197 Mesajına 956 Kere Teşekkür Edildi
|
evet arkadaşlar üstteki üye ölüyor ama önce sizin son mesajınızı bekliyor ona söyleyeceğiniz son şey ne olurdu!!
Örnek +Ölüyorum!!! -Geber!!! +Ölüyorum son sözünü söyle bana -Dedeme selam söyle +Ölüyorum aşkım -Oh BEEE!!! Hadi ilk benden başlasın!!! ÖLÜYORUM HACKHELL |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: "O" $imdi AsKeR
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: $afak, her n' kadar zenqin oLursa oLsun. ifLas'a mahkumdur!!!qeri Sayim ßa$Ladi 27 aqustos TesLim!
Ettiği Teşekkür: 292
252 Mesajına 519 Kere Teşekkür Edildi
|
Kart atmayi unutma!
öLüyoruumm Münevver xD |
|
|
|
| ßirisi nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | yusuf00 (08-05-2008) |
|
|
#3 |
|
Rütbe: Banned
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 4.720
933 Mesajına 5.804 Kere Teşekkür Edildi
|
bune sen oyunmu diyorsun kardeşş ahhahhahahah hiçte güleceğim yoktuu ya böle şeyleri nerenizden uyduruyorsunuz anlamadım gitti
|
|
|
|
| YÖNETMEN nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | yusuf00 (08-05-2008) |
|
|
#4 | |
|
Rütbe Kademesi:
Nerden: N£ Ön£mi var ki N£rd£n G£ldiğimin Gör£m£yip Anlayamadığının Birinin Y£rini N£d£n M£rak £d£rsin!!!!
|
Abi bu münevver benim sevdiğim münevver değil dimi!!!
Tesadüfe bak ![]() Alinti:
Saygısızlık etme lütfen oynuyorsan oyna yoksa yorumda yapma konuyu dağıtmayalım!!! |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rütbe Kademesi:
Nerden: $afak, her n' kadar zenqin oLursa oLsun. ifLas'a mahkumdur!!!qeri Sayim ßa$Ladi 27 aqustos TesLim!
|
Alinti:
GeneLde insanLar ßir $eyLer yaratirken (uydururken) kafaLarindan uydururlar.. acep sen nasi ßiLiorsun yada nasiL uyduruorsun merak ettim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rütbe: Banned
Rütbe Kademesi:
Ettiği Teşekkür: 4.720
933 Mesajına 5.804 Kere Teşekkür Edildi
|
Sizler Devam Edinn Bölece Arkadaşımız Bi Oyun Kurmuşş Oynasın Bakalımm çocuk Oyunu Demek Istedimmm Koay Gelsin Sizee
Konu YÖNETMEN tarafindan (08-05-2008 Saat 07:39 PM ) degistirilmistir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rütbe Kademesi:
|
Bu forumda bi tane daha samimi olduqum insan yok herkes birbiriyle bi $ekilde arkada$tir.. Dogru olan i savunuyorum sende öyle yap.
AYRİCA konu$ma uslubuna dikkat et kimse burda senin SOKAK dan arkadasin falan değil. Adam akıllı yorum yap yada yapma oyuna devam =) Münevver ölüorm dedim ? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rütbe: Sadık Üye
Rütbe Kademesi:
Nerden: Berenin Kokusuna Postalının Çamuruna Seni Saran Vatan Toprağına Kurban Olurum ŞEHİDİM..!!
Ettiği Teşekkür: 5.444
1.896 Mesajına 6.980 Kere Teşekkür Edildi
|
yapıcak bişi yok bak basının caresine
![]() |
|
|
|
| kRuMp nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | ada5454 (08-09-2008) |
|
|
#9 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Ettiği Teşekkür: 358
194 Mesajına 331 Kere Teşekkür Edildi
|
hee hadi orda görüşürüz ozaman bye
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rütbe Kademesi:
|
Banka hesap numaran kaç?onu söyle bari
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|