|
||
937,544 Üyemiz , 477,010 Konumuz , 3,691,492 Mesajimiz ve 326 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Eğitim Dünyası ve Sorunları Yeni Eğitim ve Öğretim sorunları,MEB,YÖK,İlk öğretim,Orta öğretim,Yüksek Öğrenim ile ilgili sorular ve sorunlar... |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: PLãyß0y
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 2.443
2.322 Mesajına 4.444 Kere Teşekkür Edildi
|
Okullar erken açılacak!
Okul öncesi eğitime ve ilköğretim 1. sınıfa yeni başlayacak öğrenciler için okullar 1 Eylül 2008 Pazartesi günü açılacak.
Milli Eğitim Bakanlığının "İlköğretim 1. sınıflar ile ana sınıflarına başlayacak öğrencilerin okul korkularını yenmelerini ve okula uyumlarını sağlamak" amacıyla 2006-2007 eğitim-öğretim yılında başlattığı uygulama bu yıl da devam edecek. Bu çerçevede söz konusu öğrenciler, 1-5 Eylül 2008 tarihleri arasında "uyum programına" alınacaklar. Bu uygulamayla öğrencilerin, "öğretmenlerinin gözetiminde çeşitli etkinliklere katılmaları, okullarını, sınıflarını, arkadaşlarını ve öğretmenlerini tanımaları ve evlerine güvenle gidip gelme eğitimi almaları" amaçlanıyor. Bu süreç içinde veliler de "çocuklarıyla okula gidip gelmelerinin alışkanlık haline gelmemesi için" zaman zaman sınıf ortamına alınıyor ve rehberlik ve p***olojik danışma servislerince bilgilendiriliyor. Resmi tatillerin hafta içine denk gelmesi nedeniyle 2008-2009 eğitim-öğretim yılı takviminde yeniden düzenleme yapıldığı için, ilköğretim ve ortaöğretim okulları 8 Eylül 2008 Pazartesi günü açılacak. Eğitim-öğretim yılının ilk yarısı 23 Ocak 2009 Cuma sona erecek ve öğrenciler 26 Ocak-6 Şubat 2009 tarihleri arasında tatil yapacaklar. İkinci yarıyıl 9 Şubatta başlayacak ve 12 Haziranda sona erecek. Egitimmilliyet |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Ettiği Teşekkür: 623
57 Mesajına 75 Kere Teşekkür Edildi
|
cok saol.....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Forum Gururu
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 5.780
3.467 Mesajına 10.134 Kere Teşekkür Edildi
|
Milleti Hiç Düşünmezlermiiii
çocukların Bir Sürü Ihtiyacı Olacak Maaş Günlerine Göre Bir Ayarlama Yapsalar Yaaa |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Ettiği Teşekkür: 89
139 Mesajına 340 Kere Teşekkür Edildi
|
Daha okul yeni bittiydi yaw
Tatili de bi kere uzattıklarını görmedim zaten hep kısaltırlar ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rütbe: Hızlı Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Ettiği Teşekkür: 380
329 Mesajına 759 Kere Teşekkür Edildi
|
bu yıl erken nedense
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Ettiği Teşekkür: 889
82 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edildi
|
eyw. kardeş
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com