|
||
937,530 Üyemiz , 477,006 Konumuz , 3,691,471 Mesajimiz ve 179 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Eğitim Dünyası ve Sorunları Yeni Eğitim ve Öğretim sorunları,MEB,YÖK,İlk öğretim,Orta öğretim,Yüksek Öğrenim ile ilgili sorular ve sorunlar... |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Ettiği Teşekkür: 22
21 Mesajına 33 Kere Teşekkür Edildi
|
Slm beyler ben Bilgisayar (yazılım) okuyorum. ve 3.sınıftayım benim iyi bir üniversiteye (en azından ist. bir üniversiteye) gidebilmem için neler yapalıyım önümde 2 senem var şimdiden Dershane önerirmisiniz.. mesela kaç puan yapmalıyım bunlardan hiç haberim yok doğrusu yorumlarınızı bekliyorum..
|
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: FoRuM MüHeNDiSi
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 1.186
701 Mesajına 1.464 Kere Teşekkür Edildi
|
bu konuda nasıl bir yorum yapmamızı bekliyosun bilmiyorum ama şunu söyleyim yapman gereken tek şey var oda çalışmak çalışmak çalışmak başka yolu çaresi yok
|
|
|
|
| VoyVoy nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | klaping (08-08-2008) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com