|
||
937,533 Üyemiz , 477,007 Konumuz , 3,691,473 Mesajimiz ve 141 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Forum Oyunları Forumumuzda Diğer üyelerle hoşça vakıt geçirmek,eglenmek isterseniz buraya buyrun :) |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Løvє's áÑgèL
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Nerden: I NeeD a GiRL To RiDe, RiDe, RiDe; I NeeD a GiRL Who's MiNe Oh MiNe;I NeeD a GiRL In mY LiFe...
Ettiği Teşekkür: 1.699
1.245 Mesajına 1.972 Kere Teşekkür Edildi
|
Beğendiğimiz herhangi bi şarkının sözlerini paylaşalım...
Ben uzun zamandır hatta üye olduğumdan beri Forum Oyunları'ndan büyük ölçüde ayrılmadım arkadaşlar. Bu yüzden Forum Oyunları'ndaki oyunları genel olarak iyi bilirim ve böyle bir oyunla daha önce karşılaştığımı hatırlamıyorum.
Oyunumuz basit; herkes beğendiği bi şarkının sözlerini veya sözlerinin bir kısmını yazacak... ![]() . . . Verildiğini pek zannetmiyorum ama verildiyse özür diliyorum . . . ![]() |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Ettiği Teşekkür: 395
145 Mesajına 198 Kere Teşekkür Edildi
|
Içerim Ben Bu Akşam Ben Burda Bu Akşam Ben Burda Buakşşşşşşşşşaaaam Içerim Beeenn
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 376
225 Mesajına 1.682 Kere Teşekkür Edildi
|
yusuf hayaloglu!! benı tutma
Bir yavru serce hayata alısır gıbı agzım acık baglandım sana, Bır topal karınca yuvasına yaklasır gıbı tıtredım heyancanlandım sana, Bu aksam cekıp gıtmek adına butun omrumu ve senı sıldım. Bı tuaf senaryoydu ve bu seneryoda zavallı bır fıgurandım yanlızca. Anlatamam anılara yazılmıs sozcukler kadar kısacıktı umıdım Ve anladım kı bıtakım seyelerı daha ılk dalgayla yıtırdım. Benı tutma ben senın dızlerıne cokemem Beni tutuma elınde kalırım kırılırım Yıllardım ole daraldım oyle bunaldımkı sımdı 1sn bıle oyaLArsan ınankı cıldırırım Bu nasıl ınsanlık ulan bu nasıl arkadaslık bu nasıla acıymıs ulan Bu nasıl vıcdansızlık bu nasıl cefa, Benı tutma gazabım yakar ellerını benı tutma hurda olursun Yıllardır ole kırıldım ole kustum kı sımdı bır ah ederım kaskatı kesılır tas olurusun Ey kül ıcınde yuzenler herkesın atına bınenler Ey surungenler ey bolenler bolunenler Herkesı bırbırıne dusurup sadıstce sevınenler Ey genclıgımı harcıyanlar ey kagıttan kaplanlar zavallı sıcanlar Ey cıgherı 5 para etmezler ey sıkıyı gordumu pellık pellık kacanlar Ey darbe kackınları orta yolcuları donekler sumuklu bocekler Ey ıspıyoncular bozguncular medya comezlerı Yuzu yırtılmıs kocekler ı..neler benı tutmayın ulan bozarım numaranızı Yıllarımı ole cok somurdunuz ole kan kastırıdınız kı Sımdı bır sarjore dız coktuturum alayınızı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Ettiği Teşekkür: 633
82 Mesajına 109 Kere Teşekkür Edildi
|
ölürmüydün beni biraz daha sevsen
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 89
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
|
cemal öztaş - malatya arguvan uzun hava
ben bu yaylaları yaylayamadım soguktu suları boylayamdım bir yarin gönlünü eyleyemedim kuruya kaderimde yarden ayrıldımm ülger dogmasın, sebep olmasın.. gökçeklidir yayların gülleri kaymaktan tatlıydıda yarin dilleri mevlam güldürürmü garip kulları kuruya kaderim yarden ayrıldım ülger doğmasın sebep olmasın garezin böylesi düşman başına zehir kattı ekmegime aşıma nolur dertli yazın mezar taşıma kuruya kaderim yarden ayrıldım ülger dogmasın sebep olmasın |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Nerden: “Her gününü, hayatının son günüymüş gibi yaşarsan, günün birinde haklı çıkarsın.”
Ettiği Teşekkür: 665
132 Mesajına 252 Kere Teşekkür Edildi
|
Gözlerim gözünde aski seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence simdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçiyorum bugün senden gizlice Kalbime baktim da iyice Anladim ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karisti simdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de simdi herkes gibisin.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rütbe: Yeni Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Ettiği Teşekkür: 8
6 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
|
her aksam gunesin battigi yerden gozlerin doguyor gecelerime
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com