|
||
937,534 Üyemiz , 477,007 Konumuz , 3,691,475 Mesajimiz ve 152 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Forum Oyunları Forumumuzda Diğer üyelerle hoşça vakıt geçirmek,eglenmek isterseniz buraya buyrun :) |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: 1.618
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 3.153
906 Mesajına 1.666 Kere Teşekkür Edildi
|
beterin beteri var =))/yeni oyun/
ewet arkadaslar acıkcası sezon fınalınden once ızledıım ç.g.h.b dan anca aklıma gelebılmıs bı oyun =))
ewet oyunu anlatıorum herkes pısman olduğu bı anısını yazıcak ve alttakı o ana donup durumu daha da beter bı hale getırıcek =))) son cografya yazılısı ve calısmamısım ılk yazılıda kotu hoca kıtap okuyo ve ben tam arkaamdakı handeye donup sıkkı sorarken hoca donuo ve anında bısey yapmıodum - walla tepkısını verıorum ses cıkarmadan dudaklarımla hocaya ![]() ewet hadi alltakı durumu daha da kötüleştir bakalım =))) Konu derbederin tarafindan (08-13-2008 Saat 05:46 AM ) degistirilmistir.. |
|
|
|
| anakinrick nickli üyenin bu mesajına teşekkür eden 3 kullanıcı: |
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Sadık Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Ettiği Teşekkür: 1.082
1.017 Mesajına 1.765 Kere Teşekkür Edildi
|
sonra seni hoca ayağa kaldırıor ve de pat die birses bütün sınıf sana bakıo sınıfta herkes inek
o pat seside senin dizlerinde duran coğrafya kitabın millet sana kınarcasına bakıo sen utancından alı al moru mor bi vaziyettesin öğretmen senden tiksinircesine adeta gözlerini alamıor............ |
|
|
|
| _black_sun nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | anakinrick (08-13-2008) |
|
|
#3 |
|
Rütbe: 1.618
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 3.153
906 Mesajına 1.666 Kere Teşekkür Edildi
|
hmm teskur black sun sende yorumdan sonra kendınle ılgılı bısey yazıcaksın alttakı de onu deıstırcek nese tesekkur tekrar ılk mesaj sendendı kı forum oyunlarında bı konum tutunamadı bakalım =(
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 1.081
253 Mesajına 524 Kere Teşekkür Edildi
|
neyse üzülme ya ben devam edeyimbir gün üretim işlemler yönetimi dersindeyiz hoca soru yazdırıyor kuruluş yeri seçimiyle ilgili bendenizde yoldan gelmişim acayip uykusuzum hoca şehirleri söylerken arada virgül diyor ve ben hocanın manisa,denizli,aydın üçlemesini manisa ürgüp(virgülü böyle anladım) denizli aydın olarak dörtledim ve soru çözülürken de saf saf en önden hocam ürgüp yokmuydu diye bağırıdm.hoca öyle ters baktı ki bakışları her şeyi anlaıyor gibiydi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| samco_deu nickli üyenin bu mesajına teşekkür eden 2 kullanıcı: | anakinrick (08-13-2008), ardbay (08-13-2008) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com