|
||
937,544 Üyemiz , 477,010 Konumuz , 3,691,492 Mesajimiz ve 327 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Hα©ĸεя
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Ettiği Teşekkür: 1.847
735 Mesajına 2.790 Kere Teşekkür Edildi
|
Merhaba Arkadaslar Benim soyle bi problemim var N95 kullanıyorum 9 tuşuna basınca acık olan hersey kapanıyor mesela menüdeyim 9 a basıyorum hersey kapanıyor bu yuzden mesaj felan hic birsey yazamıyorum ayrıca kırmızı kapama tusuna basıncada aynı sey oluyor dugmeye bastıgım zaman ekranda 9 cıkıyo ve hemen gidiyor 9 tusundada boyle oluyo nasıl duzeltebilirim acaba ..? tel in yazılım güncellemesinide yaptım 1 gün felan problem cıkarmadı sonra yine basladı.
Yardımlarınızı Bekliyorum... |
|
|
|
| Gs_Hacker™ nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | zeusahmet (08-15-2008) |
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Ettiği Teşekkür: 362
128 Mesajına 323 Kere Teşekkür Edildi
|
kırmızıya basınca çıkması normal daha hiç 9 a basınca herşeyden çıkan tel. duymamıştım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: 'Sheriff of HackheLL'
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Oct 2005
Ettiği Teşekkür: 3.082
928 Mesajına 1.376 Kere Teşekkür Edildi
|
spot mu yoksa tel
eger degılse gotur garantıye kardes bunu kımse cozemez burda |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Hızlı Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Ettiği Teşekkür: 953
565 Mesajına 861 Kere Teşekkür Edildi
|
bilmem valla hiç öle telefon kullanmaıdm ölede bi problem yaşamadım
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com