|
||
937,552 Üyemiz , 477,011 Konumuz , 3,691,505 Mesajimiz ve 460 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Karışık Video Dağıtımı Hiç bir kategoriye uymayan filmlerin belgesellerin paylaşıldığı bölümümüz. |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: "LazigoL"
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Ettiği Teşekkür: 3.387
4.626 Mesajına 11.073 Kere Teşekkür Edildi
|
Listen To Your Heart [HH-RS]
![]() ![]() 1989 yapımı bi parça sözLeri de çok hoş.. =) Roxette - Listen To Your Heart I know there's something in the wake of your smile. Biliyorum ki gülüşünün uyanışında bir şeyler var I get a notion from the look in your eyes. Gözlerindeki bakıştan bir kanıya varıyorum You've built a love, but that love falls apart. Bir aşki kurmuşsun, ama o aşk ayrı düşer Your little piece of heaven turns too dark. Cennetteki küçük yerin çok karanlık oluyor Refrain: Listen to your heart when he's calling for you. O seni çağırırken kalbini dinle Listen to your heart there's nothing else you can do. Kalbini dinle,yapabileceğinden başka bir şey yok I don't know where you're going and I don't know why, Nereye gittiğimizi bilmiyorum ve nedenini bilmiyorum but listen to your heart before you tell him goodbye. Ama ona hoşçakal demeden kalbini dinle Sometimes you wonder if this fight is worthwhile. Bazen merak edersin bu savaş zaman kaybı mı diye The precious moments are all lost in the tide. Kıymetli anların hepsi gelgitte kayboldular They're swept away and nothing is what it seems, Onlar hızla geçtiler ve hiçbir şey göründüğü gibi değil the feeling of belonging to your dreams. rüyalarında bağlılığın duyguları Refrain: And there are voices that want to be heard. Ve duyulmak isteyen sesler ver So much to mention, but you can't find the words. Değinilecek çok şey var, ama kelimeleri bulamıyorsun The scent of magic, the beauty that's been Mucizenin güzel kokusu, güzellik vardı when love was wilder than the wind. Aşkı fırtınadan daha vahşiyken DownLoad it.. Rar Pass: lazishackhell |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Kıdemli Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Ettiği Teşekkür: 1.243
1.756 Mesajına 2.674 Kere Teşekkür Edildi
|
Eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Ettiği Teşekkür: 131
31 Mesajına 68 Kere Teşekkür Edildi
|
89sa ben daha babamda bıle olmuyorm
merak ettım önce limewiredan muzıgını ındırıym |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Uploader Team
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Ettiği Teşekkür: 11.463
3.489 Mesajına 25.834 Kere Teşekkür Edildi
|
teşekkürler
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com