|
||
937,537 Üyemiz , 477,009 Konumuz , 3,691,481 Mesajimiz ve 233 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 7
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
|
Nokia 6600
Arkadaşlar bilgisayarımda Nokia 6600 pc suite kurulu.. açmaya çalışınca "Wswitch.dlldosyası bulunamadı versiyonun yeniden yüklenmesi sorunu giderir" diye hata veriyor... ama versiyonu CD den yüklerken de PC deki sürümden daha yeni sürüm bulanamadı diye yükleme yapmıyor.. PC Suiti bilgisayardan kaldırmaya çalışıyorum hata veriyor ve kaldıramıyorum ..Nerden bulurum bu "Wswitch.dll" dosyasını Acill yardımm...
![]() ![]() |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Ettiği Teşekkür: 65
106 Mesajına 283 Kere Teşekkür Edildi
|
google'la dlldll.com yaz ve dlldll.com sitesine gir ordan ara bul indir...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Ettiği Teşekkür: 1.368
235 Mesajına 349 Kere Teşekkür Edildi
|
foruma sormadan önce googlea yazmayı deneyin çözüm bulamazsanız yardımcı oluruz burda
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 14
30 Mesajına 32 Kere Teşekkür Edildi
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com