|
||
937,571 Üyemiz , 477,014 Konumuz , 3,691,550 Mesajimiz ve 670 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Ettiği Teşekkür: 242
20 Mesajına 68 Kere Teşekkür Edildi
|
ustalar bende n95 8gb var kamerası bozuk telefoculara gösterdim çin malıymış bunu düzeltebirirmiyiz lütfen bi yardım edin
|
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Ettiği Teşekkür: 227
48 Mesajına 85 Kere Teşekkür Edildi
|
dostum biri sana kolpa n95 kakalamıs heralde...aldığın yeri ya da kişiyi biliosan yakasına yapışş
|
|
|
|
| ѕαукσмιχ nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | sefer368 (08-27-2008) |
|
|
#3 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Ettiği Teşekkür: 65
106 Mesajına 283 Kere Teşekkür Edildi
|
işin zor kardeş Allah kolaylık versin
telefonu alırken baksaydınya nerede üretildiğine suç sende yani sana vebahtır bu!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: 1.618
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 3.153
906 Mesajına 1.666 Kere Teşekkür Edildi
|
yapabılıceın tek sey saykomix in de soledığı gıbı adamı bulup yakasına yapısmak ama o da sanırım bu ısı yaptıysa tanıdığın bırı dııldır bırının bulup kakalıyıp malı kacıolardır yanı ısın zor maalesef=(
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com