|
||
937,533 Üyemiz , 477,007 Konumuz , 3,691,473 Mesajimiz ve 144 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Ettiği Teşekkür: 242
20 Mesajına 68 Kere Teşekkür Edildi
|
arkdaşlar bana mp3 ölelliği olan kamerasız olan bir telefon gerekiyor yardımcı olurmusuzuz???kamerasız ve mp3 çalan 2si bir arada
![]() |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Ettiği Teşekkür: 86
77 Mesajına 235 Kere Teşekkür Edildi
|
nie abi kameraya gıcığın mı var
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 844
241 Mesajına 881 Kere Teşekkür Edildi
|
nokia 3300 işini fazlasıyla görür tabi piyasada bulabilirsen. 5 sene önce almıştım şimdi annem kullanıyo
![]() MP3 ve AAC dosyaları için mobil müzik çalar Stereo FM radyo Entegre FM radyosunda ve Audio Line-in’den dijital kayıt cihazı Zil sesi olarak müzik dosyalarını kullanabilme Multimedya kartına müzik kaydetme Multimedya mesajlaşma Java™ oyunları GSM 900/1800 şebekeleri Xpress-on™ kapaklar ![]() |
|
|
|
| dr.mud nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | _MAMİ_ (09-25-2008) |
|
|
#4 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Ettiği Teşekkür: 86
77 Mesajına 235 Kere Teşekkür Edildi
|
onun yerine n-gage alman daha mantıklı aslında arasında da çok az bi fark var.bulursan bana da haber ver beraber alalım oyun için güzel oluo
![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com