|
||
937,534 Üyemiz , 477,007 Konumuz , 3,691,475 Mesajimiz ve 143 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: ℓσя∂ σƒ тнє α∂υℓт
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Ettiği Teşekkür: 1.610
530 Mesajına 4.964 Kere Teşekkür Edildi
|
FLAS...Call of Duty Türkçe (Sesler Çok Komik)
![]() (oyunda sesler değiştirildi türkçe yapıldı) KEMAL SUNAL ŞENER ŞEN CÜNEYT ARKIN Counter-strike SESLERİ EKLENMİŞTİR oyun açılırken Çanakkale marşı ile başlıyor savaş sırasında ceddin deden çalıyor oyunu kımın tasarladıgını bılmıorum ama guzel olmus adam ölürken sehadet getiriyor ve askerlerin konuşmaları çok komik biraz argo var oyunu oynayanlar bile birdaha oynamak isteyecekler BAYA URAS VEREREK UPLOADI TAMAMLADIM ARKADASLAR KURULUM ICINDE ANLATILMISTIR OYUNU BIZZAT KENDIM UPLOAD ETTIM ve calıstıgını test ettım Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin şifre: hackhell bu arada oyun 6600 da direk çalışıyor tarafımdan denendi bazı tellerde de bluetooth açıkken çalışıyor |
|
|
|
| T_BaG nickli üyenin bu mesajına teşekkür eden 5 kullanıcı: | dr.mud (08-28-2008), erhan_gkcn (09-05-2008), katilo (09-20-2008), korow1907 (09-17-2008), tr_tiger (09-02-2008) |
| Reklam Alanı | |
|
|
#4 |
|
Rütbe: ℓσя∂ σƒ тнє α∂υℓт
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Ettiği Teşekkür: 1.610
530 Mesajına 4.964 Kere Teşekkür Edildi
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Ettiği Teşekkür: 65
106 Mesajına 283 Kere Teşekkür Edildi
|
T_BaG oyunun kurulum dosyasının içindeki yazılar eksik..bundan sonra oyunu kurmak için demişsin ama bişey yazmamışşın...bi bakıver..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Ettiği Teşekkür: 55
23 Mesajına 35 Kere Teşekkür Edildi
|
21 mb 6600 tlf baya baya kasar...
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com