|
||
937,552 Üyemiz , 477,011 Konumuz , 3,691,501 Mesajimiz ve 445 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Forum Oyunları Forumumuzda Diğer üyelerle hoşça vakıt geçirmek,eglenmek isterseniz buraya buyrun :) |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Sadık Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Ettiği Teşekkür: 1.595
1.105 Mesajına 3.248 Kere Teşekkür Edildi
|
Şimdi Arkadaşlar Ben Bir Şarkının,Türkünün İçinde Geçen Bir Cümle Yazcam Sizde Bu Cümlenin İçinden Bir Kelime Seçip,O Kelimenin İçinde Geçtiği Bi Şarkı Cümlesi Yazcanız Böle Devam Etcek ![]() arabada 5 evde 15...D: ![]() |
|
|
|
| UmitcanKHO nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | ..єЯDєM.. (08-30-2008) |
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: liєtuatєηt...ViЯTue..
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Nerden: GeCeYiM EvEt, SaKiNLik bElKi dE Bu yAşTa... HeRkEs çEkEr gidEr uMuT YiNe gEcEyLe sAvAşTa
Ettiği Teşekkür: 5.809
2.399 Mesajına 5.057 Kere Teşekkür Edildi
|
Ölüme 5 kala bu sarkıyı yazdım sana.......
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: 1.618
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 3.153
906 Mesajına 1.666 Kere Teşekkür Edildi
|
sana bana bize ağlarken
peki ben neden hala böyleyim ''şebo'' en azından şarkının ya da şarkıcının adını yazarken sallamadığımız da ortaya cıkar ıyı sallarım yanı ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com