|
||
915,521 Üyemiz , 472,069 Konumuz , 3,646,170 Mesajimiz ve 1956 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
|
slm arkadaşlar Bluetooth kurulu iken internetim çalışmıyor yardımcı olursanız sevinrim
|
|
|
|
| asuri06 nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | hubbak (10-19-2008) |
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 13
28 Mesajına 30 Kere Teşekkür Edildi
|
konuyu biraz daha acarsan yardımcı olmaya calisacam
tlf modeli ne _? bluetooth dan fazla veri trans feri yapıormusn ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
|
kardeş sorun telefon modeli değil bluetooth cd sini kurduğumda internet bağlantısı kopuyor bağlantının geri gelmesi için bluetooth programını kaldırıp sistem geri yükleme yapıyorum bunun olmaması için bir tavsiyeniz varsa yardım ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 13
28 Mesajına 30 Kere Teşekkür Edildi
|
sorun tlf degılse yardımım dokunamaz kusura bakma
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com