|
||
915,537 Üyemiz , 472,074 Konumuz , 3,646,191 Mesajimiz ve 1967 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Karışık Video Dağıtımı Hiç bir kategoriye uymayan filmlerin belgesellerin paylaşıldığı bölümümüz. |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Eski Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Nerden: Ölümlerin Bayram Sayılacağı Yerden(Şeb-i Aruz)-Kısmetse
Ettiği Teşekkür: 1.016
419 Mesajına 725 Kere Teşekkür Edildi
|
![]() 18 EYLÜL 2008'DE TRT1' DE YAYINLANAN SEMAVİ DUYUŞLAR PROGRAMINDA KONUK OLARAK YER ALAN SAGOPA KAJMER'İ İndirmek İÇİN !! Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Konu legolas53 tarafindan (09-18-2008 Saat 04:43 PM ) degistirilmistir.. |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 0
1 Mesajına 1 Kere Teşekkür edildi.
|
yaaa kardeş emeğine sağlık ama neden bazı yerleri kestin videodan kuranı kerimin okunduğu ilahinin söylendiği yerleri videoyu bir bütün olarak verseydin bilmediğimiz bir sakınılır durummu var
emeğine sağlık....tşk... |
|
|
|
| kamil51 nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | legolas53 (09-19-2008) |
|
|
#3 |
|
Rütbe: нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Ettiği Teşekkür: 2.551
1.850 Mesajına 3.648 Kere Teşekkür Edildi
|
SaGo
RaP Te TeK GeÇeRiM |
|
|
|
| HeLLDeviL nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | legolas53 (09-19-2008) |
|
|
#4 | |
|
Rütbe: Eski Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Nerden: Ölümlerin Bayram Sayılacağı Yerden(Şeb-i Aruz)-Kısmetse
Ettiği Teşekkür: 1.016
419 Mesajına 725 Kere Teşekkür Edildi
|
Alinti:
sonuçta bunlar hep alıntı ! genelde sagonun canlı yayınlarını tek kişi çekiyor ! whatster adlı arkadaşımız site ismi vermiyorum ! ama bir sago fanında üye birisi bu ! melankolia ' da bu kişiden alıyor linkleri doğal olarak bende bunlardan alıntı yaparak linkleri veriyorum...Kuran Tilavetinin ve ilahilerinin kesilmesinin nedenini bilmiyorum ! whatster'e sormak lazım..Ama bilmiyorum nedenini....bende o konuda muzdaribim.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rütbe: Hızlı Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Nerden: Sometimes I wish someone out there will find me,'Til then I walk alone...
Ettiği Teşekkür: 1.092
492 Mesajına 631 Kere Teşekkür Edildi
|
eline sağlık...
|
|
|
|
| pesymeest nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | legolas53 (09-20-2008) |
|
|
#6 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 71
9 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
|
o gece canlı izledim her ne kadar program canlı yayınlanmasada ve yunus abi gönlümüzdeki değerine değer kattı
' Rap tan Olma Gökyüzünün Güneşi SAGO ' |
|
|
|
| ssteel nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | legolas53 (09-20-2008) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com