|
||
915,676 Üyemiz , 472,102 Konumuz , 3,646,420 Mesajimiz ve 1993 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Ettiği Teşekkür: 262
92 Mesajına 322 Kere Teşekkür Edildi
|
N73 Me 'de Sorun ... Acil Yardım...
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben nokia n73 me kullanıyorum ancak bu me orjinal değil n73 'ten Çevirilmiş ...
Ve gelelim soruna Arkadaşlar Herhangi bir yerden telime attığım müzikler 1 yada 2 dinlemeden sonra dosya bozuk gösteriyor bunun nedenini telefonucu arkadaşlara sordum sürümünü güncelle dediler ...Ancak güncellemeye başlarken telefonumu Düz n73 olarak görüyor ve güncelleme yapmıyor... Arkadaşlar sizden isteğim bu sonradan n73 me olan telefonu nasıl eski haline yani orjinal n73e dönderebilir... bana cok acil yardım edin Lütfen... hepinize İi Forumlar... |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Yeni Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Ettiği Teşekkür: 360
14 Mesajına 48 Kere Teşekkür Edildi
|
bana kalırsa nokianın resmi sitesinden destek yazılım bölümünden n73 için telefon yazılım güncellemsi var ordan yapabilirsin bende n73 me için yapmıştım kendi telefonum için bazı eklentilerde olmuştu haritalar falan senin telefonunda eski haline dönecektir ama telefonun rehberini hafızasındakilerin bi yedeğini alman lazım hepsi siliniyor bi nevi format atıyosun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Ettiği Teşekkür: 262
92 Mesajına 322 Kere Teşekkür Edildi
|
ben de nokianın sitesinden yaptım ama olmuyor hata veriyor..
yokmu arkadaşlar yardım edecek Konu Qamblerr tarafindan (09-21-2008 Saat 05:22 PM ) degistirilmistir.. Sebep: Hackhell Otomatik Flood Engelleyici |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 13
28 Mesajına 30 Kere Teşekkür Edildi
|
nokia nın sıtesınden atmadıysan tlf nun arasina 20 lira sikismis arkdasim tamirciye git onlar jafla sıkıntısız ıstedııgnı yaparlar veya garantisi varsa servise getir orda ucretisde atabilirler.
Konu tts tarafindan (09-23-2008 Saat 05:27 PM ) degistirilmistir.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com