|
||
915,490 Üyemiz , 472,057 Konumuz , 3,646,107 Mesajimiz ve 2048 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Eğitim Dünyası ve Sorunları Yeni Eğitim ve Öğretim sorunları,MEB,YÖK,İlk öğretim,Orta öğretim,Yüksek Öğrenim ile ilgili sorular ve sorunlar... |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 4
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
|
zorunlu hizmet
arkadaşlar zorunlu hizmetin bitmesine 6 aydan az kalanlar birinci hizmet bölgesine eş durumundan tayin isteyebilir mi?herhangi bir bilgisi olan lütfen paylaşsın..
|
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Banned
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Ettiği Teşekkür: 1.716
1.260 Mesajına 2.126 Kere Teşekkür Edildi
|
EŞİnİn Tayİnİ Çiktiysa Tabİ Bİ DİlekÇeyle Sanirim İsterse Ara Tayİn Çikartila Bİlİr
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Ettiği Teşekkür: 519
167 Mesajına 658 Kere Teşekkür Edildi
|
eğer eşin zorunlu hizmet yükümlüsü değilse problem olmaz ama zorunlu hizmet yükümlüsü ise er yada geç doğuya gidersiniz. onun için kardeşim sen bitir zorunlu hizmetini yaz döneminde eş durumundan hemen istersin ve %95 istediğin yere tayinin çıkar.
ii forumlar |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com