|
||
915,435 Üyemiz , 472,047 Konumuz , 3,646,054 Mesajimiz ve 2104 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 12
2 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi
|
N95 8 gb durduk yere kontör gidiyooooo
sa arkadaşlar telefonu yeni aldım 1 ay olmadı -20 lerde dolaşıyodum daha sonra bayram için kontör alınca kontörlerin durduk yere gittiğini gördüm şu ana kadar 60 kontörüm gitti boşuboşuna otomatik güncelleme falan mı var telefonun yada programların yoksa virüs falan mı girdi.Hattım turkcell yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#4 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 12
2 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi
|
yok arkadaşlar internetten turkcellin sitesinden baktım bizbize ve gnctkcll den başka üyeliğim yok onlarda ücretsiz zaten bide kontörler öle belli miktarda gitmiyo bi 20 gitti bi 25 bi 17 falan
|
|
|
|
| mertt_03 nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | KurdanKoL (10-11-2008) |
|
|
#5 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 13
28 Mesajına 30 Kere Teşekkür Edildi
|
navigasyon ayarlarini kontrol et otomatik uptade varsa web baglana bilir vede arkdasların dedıgı gıbı bıyere uye olmussun danıasma hatını ara ve kontrol ettır bılmeden bu ıslemler yapıla bılıor bu konularda dıkkat edılmesı lazım bı sorun daha ola bılır tlf nunda virus ola bılır kendi kendine internete de gire bilir izlicen yol
1. navigasyon ayarlarına bak 2. danısam hatını ara iki sınıde yaptım ama hala sorun dewam edıor dıorsan 3.cıhazını servise götür ![]() |
|
|
|
| tts nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | KurdanKoL (10-11-2008) |
|
|
#6 |
|
Rütbe: Gods of the Waves
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 3.532
2.272 Mesajına 5.292 Kere Teşekkür Edildi
|
Gprs ayarlarını bir konrol et yüklü olan bazı programlar otomatik güncelleme yapabilir.
Birde operatörünü arayıp her hangi bir serviste aktif görünen bir üyeliğin olup olmadığını kontrol et. |
|
|
|
| Newwave nickli üyemizin bu mesajına teşekkür eden kullanıcı: | KurdanKoL (10-11-2008) |
|
|
#8 |
|
Rütbe: Pesimist Kötü Adam
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Nerden: PKK'nın ÖLüsü Leştir. Dirisi Kalleştir.Silahı KeLeştir. Anası BeLeştir. Git Yerleştir.
Ettiği Teşekkür: 15.449
540 Mesajına 773 Kere Teşekkür Edildi
|
bendede oldu paso gidiyordu. istanbulu servisini aradım iptal ettirdim bi yere üye olmus
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com