|
||
936,014 Üyemiz , 476,620 Konumuz , 3,687,900 Mesajimiz ve 1059 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Eğitim Dünyası ve Sorunları Yeni Eğitim ve Öğretim sorunları,MEB,YÖK,İlk öğretim,Orta öğretim,Yüksek Öğrenim ile ilgili sorular ve sorunlar... |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: A.Moderator
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Ettiği Teşekkür: 5.237
2.094 Mesajına 5.230 Kere Teşekkür Edildi
|
Evet YardımLarınıza ihtiyacım var Hanqisi Ama Bos laf etmeyin lütfen Ben maliye okursam Nerelerde ne iş yapabilirim Kendimi Geliştirmem şart Bunu biliyorum.Lütfen Saygı Deger Kardeslerim Cevaplarınız benim için cok önemli.
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 56
62 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edildi
|
arkadasım ikisinide boşver işletme oku derim çünkü işletmeden mezun olursan maliyeci olabiliyosun(torpil))) ayrıca işteme kamu yönetim ve maliye bölümlerini kapsıyo yani işletmede o iki bölümün derslerini görüsyosun.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Nerden: Ne Olurdu Sanki Öyle Kalsaydın, Ne Olurdu Sanki Yanımda Olsaydın...!!!
Ettiği Teşekkür: 75
234 Mesajına 377 Kere Teşekkür Edildi
|
kamu okursan ahat edersin.kolay dersleri, ama mezun olunca not ortalaman önemli ondada.diploma olsun yeter diosan kamu oku.yata yata alırsın diplomanı
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: A.Moderator
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Ettiği Teşekkür: 5.237
2.094 Mesajına 5.230 Kere Teşekkür Edildi
|
Dİplomadan bahsetmiyorum iş imkanından Kardeslerim
|
|
|
#5 |
|
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Ettiği Teşekkür: 56
62 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edildi
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Nerden: geldiğimin ne önemi var.Mühim olan nerede olduğum..
Ettiği Teşekkür: 172
65 Mesajına 143 Kere Teşekkür Edildi
|
valla eğer açıköğretimden bahsediyosan bende Perakende satış ve mağaza yönetimi okuycam.zaten halihazırda kimya bölümü 3. sınıfta okumaktayım.bitirmişken 2 üniversite bitirmiş olayım.hatta mezuniyetten sonra nasip olursa 2 yıllık radyoloji okumak da isterim.bu yıl kazandım ama 3. sınıf olduğum için gitmek istemedim.3 üniversite bitirmek de hoş olur hani
![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com