|
||
936,001 Üyemiz , 476,617 Konumuz , 3,687,883 Mesajimiz ve 996 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Müzik Türleri-Enstrümanları-Dersleri Müzik Türleri,Enstrümanları,Dersleri ile ilgili herşeyi bu bölümümüzde bulabilirsiniz. |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Meraklı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Oct 2005
Ettiği Teşekkür: 48
55 Mesajına 128 Kere Teşekkür Edildi
|
Nasil Muzik Yapiyorsunuz?
Arkadaslar buraya muziklerinizi nasil yaptiginizi anlatin.. Hangi programlari kullandiginizi, nasil kullandiginizi, ses olarak ne kullandiginizi(sf2, soft shynt, gibi) bir elin nesi iki elin sesi, belki senin bilmedigini ben biliyorum, belki denemedigin bir seyi ben denedim.. Diger arkadaslarda hic action yok, sadece okuyup cikiyorlar.. Ben ustume duseni yapmaya hazirim dermisim...;) evet arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum... ![]() |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Sep 2005
Ettiği Teşekkür: 2.370
1.366 Mesajına 2.754 Kere Teşekkür Edildi
|
şimdi dier arkadaşlar uğraşmıor derken aynı anda 8-10 konu açınca böle olmuş. . .
valla ben stüdyoda yapıorum program falan kullanmıorum daa önceki kayıtlarımda kullandım ama hatırlamıorum ismini e zaten bilen benim müzikleri bilio grup dağılmadan önce dark abi saolsun konuyu sabitlemişti . . . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Ettiği Teşekkür: 13
9 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
|
Eğer gitar çalıpta sık sık studyoya gitme imkanı olmayan arkadaşlara Roland'ın R-8 Drum Machine modelini tavsiye ediyorum..
Drum sampleları kayıt edip üzerine çalabilme imkanı veriyor..Gerçekten baya geniş bir içeriği var aletin.. Ayrıca "imkanı olanlar" için ev kayıtlarında şöle bi setupın sound u hiç fena olmaz; Gitar->DOD 250 Overdrive->BOSS Noise Suppresor->CryBaby WahPedal->Zoom 9002 Pro->Marshall Amfi->Bilgisayardan AcidPro programına ![]() Kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rütbe: Yeni Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Ettiği Teşekkür: 58
10 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
|
yardımcı olurus
kardeş müzik yapmak için müzik kulagın olması lasım bu kadarını söyliim zamanım yok şu an ama bana ulaşırsan çok yardımcı olurum
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rütbe Kademesi:
|
Alinti:
arkadaşım konuyla sölediklerinin hiçbi alakası yok biraz daha dikkat! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 3
1 Mesajına 1 Kere Teşekkür edildi.
|
benim stüdto kuracak param yok ama bilgisyar ve internet in verdiği mucizelerle yani programlarla yapıyorum müziklerimi logic pro,cubase sx.ejayrave4,ejaydance5,6,7,storm.sonar3,4.5.ve daha niceleri en çok ejaydance7 yi seviyorum, tabi editleme olarakta adobeaudition nun üzerine program tanımam
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rütbe: Eski Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2005
Ettiği Teşekkür: 847
206 Mesajına 349 Kere Teşekkür Edildi
|
arkadsalar ben ARWizard3 die bi pro kullanıorum..serialleri var ben de isteyen olursa pm den gonderirim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rütbe: Yeni Üye
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Aug 2005
Ettiği Teşekkür: 18
3 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
|
öncelikle iyi calabilmek icin iyi bir dinleyici olmak gerekiyor yargılamadan hissederek dinlemek gerekiyor ben klavye ve bateri calıyorum arkadaşlarom müzik kulagı olması demişler bence yanlış duygu ve yetenek olmalı
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rütbe: Hackhell Onursal Demirbaşı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Jun 2005
Ettiği Teşekkür: 1.609
2.248 Mesajına 3.939 Kere Teşekkür Edildi
|
valla sesim güzel olduğu için bazı şarkıların enstrümental olanları buluyom bi de kendim seslendiriyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Rütbe Kademesi:
|
Alinti:
vallahımı efe çalışmalarını bekliom o zamn çalışmalarını merak ediorum utanırsan bana msnden gönder ama madem güsel sesin var bence site olarak faydalanabiliriz dielmi ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara a