|
||
936,007 Üyemiz , 476,620 Konumuz , 3,687,895 Mesajimiz ve 1044 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz... |
||
| Webmaster Yardım Web Tasarımı ve Programlarla ilgili Merak ettiğiniz,Takıldığınız Yerleri Sorup Cevap Alabileceğiniz Bölümümüz... |
Bu konudan arkadaşınızında
haberdar olmasını istermisiniz? Tıklayın konuyu arkadaşınızla paylaşın!
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rütbe: Misafir
Ettiği Teşekkür: 4
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
|
frotpage hakında
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba arkadaslar Bir sorum olacakk Yapmakta oldugum bir sitede bir problem yasiyorum iki adet flash alanım var Mousla bu alanların uzerinde geldiğimde dısında bir kenarlık beliriyor. Bu beliren kenarlığı kaldırmanın yolu nedir. Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin |
|
|
|
| Reklam Alanı | |
|
|
#2 |
|
Rütbe: Geçerken Uğradım
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Ettiği Teşekkür: 43
11 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi
|
tutup şürükleyerk küçült olmuyorsa sil okadar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rütbe: Bağımlı
Rütbe Kademesi:
![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Ettiği Teşekkür: 472
140 Mesajına 343 Kere Teşekkür Edildi
|
dostum o her flash da olurki ben hangi siteye girdiysem
herzaman o kenarlıklar flash ın üstüüne gelince ortaya çıkıor bence senden kaynaklanan bi durum yok... istersen bi hackhell radio ya bi gir bak orda da oleidrr... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız abuse@hackhell.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@hackhell.com